Avatar

Damn det här är jordens  bästa film någonsin , jag var på bio idag och såg den mest efterlängtande filmen AVATAR Awesome! Tre timmar lång men klart värt det , jag finner inga ord för hur vacker , välgjord,vältänkt filmen är :) Ni som inte har sett den ge er ut på bio asap!

Jag har vart ledig idag vilket var skönt så jag var på bio åt thai mat och tog det lugnt....
I morgon börjar jag plugget, kl 05.50 pm ska jag vara där i massage therapy byggnanden , spännande!
Men innan det så ska jag jobba det kommer bli tufft med plugg och jobb samtidigt men det är bara under en liten period sen blir livet normalt igen. Hoppas att ni alla mår bra. Jag saknar er alla puss

<3<3<3<3<3<3Happy Valentine's Day<3<3<3<3<3<3

För exakt ett år sen accepterade jag att bli fru i Visby domkyrka , nu ett år senare är jag singel. Man vet aldrig vad som ska hända  och tur är väl det. Jag är glad ändå när jag tittar tillbaka för ungefär tre månader sen på vart jag var, och nu hur långt jag har kommit.

Man kan ju alltid hoppas på att mr drömprins knackar på dörren idag lol
Jag tänkte berätta lite för er hur det går med allt.
På jobbet går det kalas jag kan alla arbets upgifter det känns skönt , för några veckor sen så var jag så nervös och visste inte om jag skulle klara det, but im confident now I know i could do it :)
Igår var jag i skolan dem visade mig runt inför kommande vecka då jag börjar yay! För alla er som inte visste, så börjar jag min massage terapi utbildning på onsdag Im excited!
Hoppas ni allla får/fick en underbar Valentine's Day.

RSS 2.0