birthday dinner Joes birthday

Igår som sagt var var det Joes födelsedag så han gjorde i ordning turkey köttbullar med tomatsås och pasta. Well me my self jag gjorde desserten. För första gången i Denise världshistoria gjorde jag Pannacotta mm yummy det blev bra trots att det inte fanns blad gelatin utan jag fick köpa i pulverform istället. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli lyckat, men det blev det!






beautiful couple



Pannacotta




Social Security card!!!!

Yes yes yes finally here idag kom A förbi och gav mig ett kuvert (Social, Security Card) Ååå jag är såå glad nu :)
Nu kan jag söka jobb äntligen hihi...


swedish pancakes











YES jag lagade svenska pannkakor åt hela huset fullt, igår and they looved it :)
Alltid roligt att se uppskattning för vad man lagar till hihi.. I förrgår fick jag min husnYckel I'm one in the gang now och det var inte vilken nyckel som helst utan en yber nice sådan. Ni ser bilden nedan.


I morse var det dags för yoga - earth class och både jag och Dehvon kände oss som nya människor. En fantastisk känsla. Annars har jag vart hemma hela dagen hm.. börjar bli lite uttråkad måste jobba snart . Missförstå mig inte jag älskar min son över allt annat i hela världen och det är jätte mysigt att vara med honom om dagarna , men man måste göra något annat också.


                                                      DJ baby J MIXAR



GOAT CD- RELEASE

Daaamn det var grymt I really enjoyed it jag dansade hela tiden plus att jag hade högklackat , men jag dansade lika mycket ändå och jag fick massor av beröm hihi alltid lika kul..(skrytmonster)
I början av kvällen var det rock alltså innan själva releasen började. Det var förband och en tjej som sjöng som heter Mariah haha (alltså inte Mariah Carey) hon var gryym på att sjunga hon hade verkligen den där soul Rnb rösten.
Innan vi åkte till Releasen så förfestade vi lite hemma så kom lite folk över sen åkte triple D' med i Hanks bil Triple D (Denise, Denise & Dehvon) :)

Det hände en olycka utanför cluben en tjej var så full att hon ramlade dubbelvikt på trottoaren med ansiktet i marken ouch innan det ramlade hon och en kille över varandra, men det här var riktigt bad ambulansen var där och allt. Ingen vet hur det gick för henne hoppas att det gick bra. Drick mindre nästa gång.
Jag såg inte när hon ramlade , men jag såg när ambulansen kom.



brandnu and cody
haha cody gav mig piggyback när vi skulle gå till bilarna. Mina fötter var sore efter högklackat plus dans hela tiden.



Crew triple D's (dehvon, denise & denise)


Crew Dubble D's



Mariah var gryym...




GOAT (greatest of all times)



DENISE HOLLA!


HOLLA DENISE 2


Me spending time with Dehvon







Chris åkte tidigt till en Dj klass som han skulle undervisa , jag och Dehvon åkte dit senare för att vara med.
Om ni minns när jag var på art love magic med Dehvon första gången, ja om ni miss all konst och uppträdande?
Well det var där Chris undervisade. Men jag och Dehvon stod utanför och lyssnade kände inte direkt för att betala när det var 20 minuter kvar bara. Sen åkte jag och Dehvon till Ross (Dress for less) en jätte billig klädesaffär och bra kvalitet. Varför det säljs så billigt är för att The big malls (köpcentren) inte kunde sälja alla kläder och därför skickas kläderna till Ross istället och säljs ut för billigare. Inte helt fel ellerhur? ;)






Efter vår lilla shopping runda så blev vi lite hungriga så vi gick till pizza caliente , vi beställde in varsin small pizza men in fact pizzan var rätt stor ändå ungefär som medium i sverige. Så det blev att ta med sig hem.
Sen bar vi av ut på nya äventyr vi skulle på en photo shoot , det berättar jag mer om en annan gång ;) det tog ett tag att hitta, men efter många om och men kom vi slutligen fram till vårat mål.


Efter det åkte vi till en kompis till Dehvon Lane som har en liten bebis Xavier hur söt som helst. Han är en mix precis som Jeremiah. Hon hade också två hundar Gramling och Sue. Lane jobbar som veterinär och älskar såklart djur där av. Sen senare kom Xaviers pappa Joe och Lanes niece Savannah så vi hade en great chat med dem innan det var dags för oss att dra. Vi skullle nämligen på Goats CD- Release hiphop. Xavier hade svininfluensan för två veckor sen och igår fick han åka till sjukhuset för att han hade andsvårigheter och dem fick suga ur all slem så nu mår han mycket bättre, usch vi var så oroliga igår.

Igentligen skulle jag med Hank och hans buddy Diamond som fyllde år, men det blev CD- releasen istället. Inte fy skam.


Social Security office regarding my social security card

I fredags kl 08.30 hämtade A upp mig utanför Dehvon och Chris och vi åkte till Social Security office för att fixa mitt Social security card. Jag fyllde i ett papper sen fick man gå till lucka nr 2 och lämna i det. Han sa att det skulle ta en vecka , sen ni, kan jag söka jobb hihi..

Jeremiah blev hämtat runt fem tiden A tur att ha honom nu. Jag pussade min lilla baby j hejdå och sen stängde jag dörren. Det blev väldigt tomt, när man är van att ha honom hos sig varje dag.


A var väldigt snäll som körde mig till Social Security office, han kan vara snäll också men mer när det handlar om att hjälpa till med saker.


Senare på kvällen skulle Dehvon och Chris på ett house party hos en director , jag skulle igentligen med, men jag hade andra planer. Men planerna blev ändrade så jag var hemma istället och pratade med Chris en massa som inte heller skulle till partyt. Alltså det roligaste som finns är att prata med killar om hur killar är och hur killar tänker. Det pratade vi om. Sen gick vi till macken som inte alls var så långt borta sen efter det tog vi en sväng till Taco Cabana.

Dehvon blev hämtad av Hank dem hade haft en trevlig kväll hos Dany the director.


random

Idag vid samma tid på morgonen åkte vi till yogan, Jeremiah bar vi över till Chris. När vi kom hem såg vi det här.


Hur gulligt är det inte hahaha.


Igår fick Jeremiah prova en mössa





 


a lot of food

Idag har jag lagat en himla massa mat haha , man skulle nästan kunna tro att det var Thanksgiving lol.
Jag lagade först köttfärsås med massor av ingredienser  sen kyckling gryta i kokosmjölk, lök, paprika, curry och sötsursås. Hur god som helst! Den godaste jag någonsin gjort. Och sist Jeremiahs kyckling med champinjoner och en liten touch av curry.

 

 

Som sagt dem gör sig inte rättvisa på bild hahaha. Ha överseende med det.

 

Samtidigt en otålig J i köket :)


Shopping at Walmart on sunday




Det finns inget bättre än att skämma bort sig ibland och ett plus i kanten är att det är på Walmart billigt och bra.
Jag köpte strumpor för 1$ each. Efter att ha gjort nagelförlängning två gånger , mådde inte mina naglar sådär jättebra. Så nu har jag skaffat nagel recover kitt ( Sally Hansen) för 8 $ den innehåller tre nagellack ( Daily repair Growth Stimulator, Phase 1 Intense Therapy. Phase 2 Nail Builder. Phase 2 börjar man använda efter två veckor med Phase 1. Jag ser redan progress. Sen köpte jag en superskön body butter cocoa butter som snabbt slinker in i huden även bra för ansiktet. Inte nog med det här så shoppade vi en heldel mat också. Denise will cook :)

Little baby J

Ni vi kommer hem från det utsökta Yoga passet så har Baby J blitt flyttad till Chrises rum, men han grät aldrig han satt i sängen och pratade för sig själv lilla snuttisen :)












What's in the bag?


Tidig yoga morgon med Dehvon

Det trodde ni inte va? haha Jo jag och Dehvon ska nu åka till yogan. Klockan är 05.30 på morgonen och faktiskt så var det inte så svårt att ta sig upp så här tidigt.

Hon trodde aldrig att hon skulle palla ta sig upp så här dags på morgonkvisten. Men alla vet att allt går bara man vill ;)


Thumbnail
early in the morning
2 yoga girls

Happy :)


 My precious Baby J


Jag känner mig som en ny människa redan sen jag flyttade, är inte det konstigt? Energin förut var inte bra alls, jag kände mig inte lycklig som jag gör nu! Mitt liv har startat nu nu ska jag söka jobb på starbucks jag ska ta körkort sen yoga teacher training. Jag känner mig redan stark och som sagt var jag har mycket stöd. Vad skulle jag göra utan er allihop?:)

Jag fick även sängen av A det var verkligen snällt av honom. Dehvon , Chris och Hank hjälpte mig igår med flytten. Sängen fraktades i Hanks truck jag är såå tacksam för att hjälp och stöd.
Jag känner också att jag vill ha min own income inte vara beroende av någon annan , och jag vet att det kommer kännas so much better när jag har det.

Jag känner mig verkligen välkommen här och energin är positiv, haha yeah yeah whatever jag tjatar om det hela tiden lol , men its a true fact.

Nu väntar jag på att min son ska komma hit så här ligger det till. Jag har baby J i veckorna och A honom på helgerna.


Jag har mycket på g nu men ni får hålla er ett tag till ;)


RSS 2.0