Jul telegram och en cykel


Igår fick jag min cykel den är jättefin , det enda som behövs ordnas är nya hjul. Jag begav mig ut på nya jobb search med Jeremiah och vi tog bussen som jag faktiskt känner mig hemma i nu :)
Jag åkte till Cotton Wood Valley som ligger vid Mac arhur (närheten av där vi bor) fast långt om man skulle tänka i walking distance. Jag gick till Via Real en rätt lyxig restaurang , jag fyllde i en application. In fact jag var där förra veckan , men eftersom att jag då satt på en bänk och fyllde i så blev det ganska slarvigt gjort så jag bestämde mig för att göra om det. Här i Texas vill man ha ett relativt bra jobb om man skulle välja ett normalt jobb som cafe' och så vidare så skulle man inte tjäna så bra. Kanske 7 $ i timmen. Om vi pratar om Starbucks jobbet så ligger den i en matbutik vilket innebär att man inte har några direkta benefits. Man får inget kaffe gratis , inte ens rabatt och heller ingen dricks. Ni som minns att jag var på en intervju på en restaurang som heter Apple bees' där skulle jag ha tjänat 2,13 $ h ingenting inte sant? Men då är lönen mer baserad på dricks och ja man kan ju inte direkt vara säker på att den blir bra jämt direkt. Fast här så är det nästan obligatoriskt att betala dricks.
När jag hade fyllt i min application på Via Real gick jag vidare och tog bussen till in the corner of Macarhur and Royal. Fast först fick jag åka till north irving transit(busstationen) och byta buss från nr 303 till 310 nästan alla turer har transfer även fast det inte är långa avstånd alls konstigt va? Men i allafall tillslut kom jag dit så jag passerade en Glow hair salon and spa för Lis (min yoga instruktör) Hade tipsat mig om det ni ser många hjälper till att hålla ögonen och öronen öppna för min skull , är det inte fint? Väl inne på Glow så sa hon att jag skulle gå in på hemsidan istället. Så jag gick in på La madeleine en fransk restaurang och kaffe dem var hur trevliga som helst där. Jag fick en application så jag satte mig ner intill fönstret och fyllde i sen får man vänta på att dem ska ringa. Jeremiah var tålig han fick så mycket uppmärksamhet från dem anställda så han blev inte för uttråkad.


Yes det var en lååång dag många bussar och stopp senare så var jag framme vid mitt mål E northgate(home sweet home) Jo jag trodde att allt skulle gå smidigt till när jag skulle kliva av bussen  men istället föll  jag med vagnen ner för trapporna , men det gick bra han var fastspänd och jag ramlade bakåtlutad så det vart inte så farligt, men jag vart skraj man var inte direkt beredd på att ramla. Busschaffisen hon skrek aaah! och frågade hur det gick. Jag borstade av mig och sa I'm alright thanks. Jeremiah mådde bra och sa inte ett ljud vilken tur! Vagnen därimot är sönder damn!

När jag kom innanför dörren var det dags för mat för Jeremiahs del lite senare kommer A hem med ett Jultelegram. what? Vilken ¨överaskning sis hade skickat juleskum godis och fazer choklad och även skickat med ett foto på pappa åå jag blev så rörd tack älsklings sis Love ya. Jag älskar överaskningar särskilt glada sådana.



Min nya kärlek <3<3<3 lol


Kommentarer
Postat av: ziza

ja du lever verkligen busy life nu ;) gott med jule skum men vem fick du cykeln av?

2009-12-15 @ 21:57:11
Postat av: Isabella

Vad kul att läsa din blogg igen och kul att höra att du blev glad av paketet! Njut nu av godiset.

2009-12-15 @ 22:06:55

Kommentera inlägget här:

WHATS UR NAME BRO/SIS'?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

WHAT'S UR THOUGHTS?:

Trackback
RSS 2.0