part two

När vi kom fram i Sthlm fick jag en chock eftersom att servicen där inte alls var detsamma som i Texas. På samtliga mellanlandningar fick jag min vagn precis utanför planet förutom i Sthlm då dem sa – We don't have that service here, herregud tänkte jag , vad är det här det ska man väl ändå få eller vad tycker ni? Jag blev helt förvånad. Jag fick helt enkelt släpa på  Jeremiah hela vägen bort till rullbandet, men som tur var fick jag hjälp av en kvinna som jag satt brevid på planet. Hon var verkligen hur trevlig som helst.



Flyget från Amsterdam tog ungefär två timmar, sen var vi framme på arlanda. Dags för att hämta bagaget och sen glida in på arlanda express. Make a call till Anita och Malin.

här i arlanda express






Väl framme på T– centralen tog jag avsked av den snälla kvinnan som hade hjälpt mig med bagaget.
På T– centralen mötte jag Malin och jag sa direkt att jag behövde ta en dusch . så vi begav oss ner för trapporna till det sunkiga toaletterna på T– centralen. Jag frågade den “snälla” mannen[han kan inte ha fått något på länge som jobbade dr om dem hade dusch. Yes det hade dem , haha fräscht eller ej men jag bestämde helt klart för att ta en dusch där. Den var faktiskt inte s pjåkig helt ok , fast det är ju inget man gör var dag.
Efter den fräscha duschen gick vi och tog en kaffe på något hak i stan.
Lite shopping kostade vi på oss , eller det blev ett par örhängen från hm. Lite senare möts vi upp hela gänget Anita, Buddy vi gick till Fridays och beställde in en strawberry daquiri och senare kom Sandra med Mateo lilla sötnosen. Haha jag kände mig lite glad i hatten plus flygningen på det. Jetlag plus daquiri ≈ mycket lol.


            bonita anita         malin la linda  

                                          

 Vi gick till hemköp Malin hade bråttom hon skulle iväg och jobba.
Tur att jag fick träffa henne i allafall. 
Jag köpte Jeremiah lite nappar och mat som han skulle få på Gotlandsbåten.
Klockan sju ungefär åker vi med bussen till nynäshamn. Nu är jag nära mitt mål hehe hoppas jag inte stöter på Ziza och Kazeem på stan bara.
På färjan lär jag känna Cecilia och hennes nyfödda dotter Noor en riktig liten fining. Nu är jag helt trött vill jag lova.
Isabella sis  upp oss på terminalenmötte hon fick en bamsekram missed her so.. och där taxin väntade på oss. Väl framme i villan får jag överaska
både Natha och ayad. Isabella sa till dem att hon skulle iväg och möta någon vid båten, men hon sa inte vem hehe..
Jeremiah helt utslagen


Kommentarer
Postat av: Isabella

Nej vad fint berattat syster!! Vi blev jatteglada av att traffa er igen! Nasta gang far du ta med dig din husband. Puss! Love ya

2009-09-14 @ 18:35:17
URL: http://isabellamalmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

WHATS UR NAME BRO/SIS'?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

WHAT'S UR THOUGHTS?:

Trackback
RSS 2.0